neljapäev, 12. aprill 2012

Heeringavorm tilliga

Koostisained: 3-4 soolaheeringafileed, 8-10 keedetud kartulit, 1 dl peenestatud tilli, 1 dl peenestatud porrut, 1 sl margariini või võid, 3 muna, 3 dl piima, 1/4 tl musta pipart või valget pipart

Valmistamine:

1. Leota heeringafileesid mõni tund Nõruta fileed ja lõika viiludeks.
2. Lõika kartulid viiludeks ja peenesta till. Pese porru ja lõika õhukesteks seibideks.
3. Lao kartulid, heeringas, till ja porru rasvaga määritud ahjuvormi. Jäta pealmiseks kartulikiht.
4. Klopi munad ja piim kergelt läbi. Maitsesta pipraga. Vala vormile.
5. Kuumuta 225 kraadi juures umbes 30 minutit.
6. Serveeri näiteks rukkileiva ja hiina kapsa salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar