kolmapäev, 11. aprill 2012

Lindströmi kotletid

Koostisained: 500 g hakkliha, 1 tl soola, 1/4 tl pipart, 2 keedetud kartulit, 1 muna, 1-2 dl vett, 1 dl hakitud marineeritud peeti, 2 spl peeneks hakitud sinulat

Valmistamine:

Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Sega hulka püreeritud või kahvliga peenestatud kartulid ja lahtiklopitud muna. Lisa ka vesi, peet ja sibul. ning sega taigen hästi ühtlaseks. Vormi 8 suurt 2 cm paksust kotletti. Prae neid pannil mõlemalt poolt 2-3 minutit või kuni kotletid on pruunistunud. Võta kotletid pannilt ja valmista kaste. Selleks vala pannile 3 dl vett ja murenda 1 puljongikuubik, lase keema. Serveeri praetud muna, kartulite ja marineeritud peediga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar