Koostiained:
600-700 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha, nahata
meresoola
Marinaadiks:
paar peotäit mustsõstralehti
2 sl punase veini äädikat
4 sl oliiviõli
2 sl mett
0,5 punast sibulat
näpuotsatäis kaneeli
Valmistamine:
Sega omavahel äädikas, õli, mesi ja kaneel. Viiluta sibul ning haki mustsõstalehed. Lisa marinaadile. Seejärel peida marinaadi kintsulihad ning lase maitsestuda vähemalt 6 tundi kuni üleöö. Vahetult enne grillimist puhasta liha marinaadist ning hõõru kokku meresoolaga. Grilli, vahepeal lihasid keerates ning veega kastes, küpseks. NB! Broileri kintsuliha valmib väga kiiresti valmis, seetõttu jälgi, et liha üle ei küpseks!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar